top of page

Om oss

Ekonomisk förvaltare till Bostadsrättsföreningar i Stockholm

Princip Redovisning är en ekonomisk förvaltare som lägger stor vikt vid den personliga kontakten med kunden. Vår ambition och framtidsvision är att växa långsamt för att bibehålla den personliga andan. Vi är inriktade mot bostadsrättsföreningar i Stockholm och vi erbjuder allt en modern bostadsrättsförening kan förvänta sig.

För att klara våra uppdrag jobbar vi med bra rutiner och tydliga flöden. Vi skannar i dagsläget själva in alla leverantörsfakturor och konterar enligt den kontoplan vi tillsammans har lagt upp (med fast bas som grund). Ni attesterar enkelt era leverantörsfakturor med egen inloggning till redovisningen, vi erbjuder flera olika lösningar. Vi erbjuder även en styrelseportal som underlättar styrelsens arbete. Dessutom kan vi erbjuda er en modern hemsida som är kopplad till styrelseportalen.
Alla överlåtelser, pantnoteringar och kontakter med fastighetsmäklare hanterar vi löpande, vi vill göra oss ”kända” för att vara snabba. Att köpa/sälja sitt boende är för många ”sitt livs största affär” och vi vill vara behjälpliga hela vägen för både säljare och köpare.

Idén bakom Princip Redovisning bygger på egna erfarenheter från styrelsearbete samt många och långa samtal med grannar och vänner om livet i bostadsrättsföreningen. Vi har sedan länge förstått behovet av en ekonomisk förvaltare med det där lilla extra. En personlig och tillgänglig byrå med svar på ”i princip allt”!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

bottom of page